Bedrijf voorstelling

VoorstellingMeer info

Uw ongewone verzekeraar

ALLIA is een verzekeringsmakelaar. Ondernemingen, bestuurders en zelfstandigen: wij bieden uitgebalanceerde verzekeringspakketten, zowel nationaal als internationaal. Onze onderscheidende kracht? Een totaal onafhankelijk verzekeringsadvies dankzij de samenwerking met een uitgebreide keuze aan verzekeringsmaatschappijen. Marktonderzoek vormt de basis voor uw verzekeringspakket, dat volledig is afgestemd op uw situatie. ALLIA is momenteel de tweede grootste onafhankelijke Belgische verzekeringsmakelaar.

Service, innovatie en onze mensen zijn onze sterktes.
Natuurlijk verkiest u een efficiënte afhandeling van uw claims en wilt u dat uw polis optimaal wordt beheerd. Wij bieden u die garantie via de nieuwste communicatietools. Daarnaast zijn er nog onze medewerkers die elke dag uw belangen met een ongezien engagement verdedigen. We zorgen ervoor dat iedereen op de juiste plaats zit en datgene kan doen waarin hij of zij uitblinkt. Dat maakt een groot verschil. Passie voor ons vak, dat is waar we voor gaan.

De ALLIA-hoeksteen, dat bent u!
Als verzekeringsmakelaar leggen wij de focus op de essentie: de klant. Persoonlijke relaties vormen de basis voor een goede service en een hoge kwaliteit, ook in tijden van e-commerce.

De huidige mentaliteit in de verzekeringswereld is niet die van ALLIA. Wij kleuren met veel plezier buiten de lijnen in het voordeel van de klant. Ongewoon? Inderdaad! Maar uiterst efficiënt.

 

AlliA Insurance Brokers - Kwadestraat 157/51 - B-8800 Roeselare - ON : 0508449056 

Nieuws

 • jan04
  AlliA, de tweede grootste Belgische onafhankelijke makelaar, neemt de makelaarsgroep Assumax gevestigd in Waasmunster over.
  AlliA verwelkomt hiermee 35 nieuwe medewerkers en verstevigt daarmee significant haar positie op de bedrijvenmarkt.
 • okt22

  AlliA, de tweede grootste onafhankelijke Belgische verzekeringsmakelaar neemt de makelaarsgroep VHS uit Zonhoven over.  AlliA breidt zo uit met 50 personeelsleden en versterkt haar positie op de bedrijvenmarkt gevoelig.

 • mei07

  De verplichte verzekering decenale aansprakelijkheid en borgstellingen.