Technical insurancesMeer info

Wordt het u te ingewikkeld? ALLIA zet zijn hooggespecialiseerde mensen in om het kluwen te ontrafelen. Net dan zijn we op ons best. U onderneemt dus met een gerust gemoed, want wij garanderen de continuïteit van uw bedrijf.

Waarmee zijn we u van dienst?

 • Bouwrisico’s
  Bescherm uwzelf tegen ontwerp- en constructiefouten, risico’s bij uitvoering (waarbij tal van partijen betrokken zijn), diefstal of vernieling van materialen op de bouwwerf …

 • Risico’s inzake computers, elektronica en andere elektronische apparatuur
  Onvoorziene schade aan computers of andere apparatuur? Een pc of laptop die dienst weigert? Ook tegen deze veel voorkomende ongemakken beschermt AlliA zijn klanten.

 • Schade door machinebreuk
  Een bedrijfsproces is veelal afhankelijk van de machines die dat proces ondersteunen. Laten de machines het afweten of hebben ze schade opgelopen? Werd een machine niet op tijd geleverd of is er sprake van een fabricagefout? Een aangepaste verzekering zorgt ervoor dat u op beide oren kunt slapen.

ALLIA brengt alle risico’s in kaart die voortkomen uit uw bedrijfsactiviteit en biedt een gepaste oplossing. Probeer ons en u zult het merken.

Nieuws

 • okt22

  AlliA, de tweede grootste onafhankelijke Belgische verzekeringsmakelaar neemt de makelaarsgroep VHS uit Zonhoven over.  AlliA breidt zo uit met 50 personeelsleden en versterkt haar positie op de bedrijvenmarkt gevoelig.

 • mei07

  De verplichte verzekering decenale aansprakelijkheid en borgstellingen.

 • nov30
  AlliA is vanaf nu te volgen via Facebook!
  Bekijk hier onze Facebook pagina