Waarden

WaardenMeer info

 • 1. Onafhankelijkheid

  Controle door een bank of verzekeringsmaatschappij? Neen, dank u! ALLIA garandeert u een objectieve risicoanalyse en een polis op maat. We verzorgen een brede waaier aan verzekeringen en zoeken hierbij steeds naar de beste producten in de markt. Vrijheid en onafhankelijkheid zijn onontbeerlijk voor AlliA. Vandaar dat we diezelfde vrijheid en onafhankelijkheid ook willen garanderen voor bedrijfsleiders in België en de rest van de wereld.
 • 2. Integriteit

  Geen holle verkoopspraat, maar ongewone eerlijkheid. Vertel ons uw plannen en doelstellingen en wij meten u een passende service en polis aan. Onze persoonlijke band met de klant laat ons toe te luisteren en te handelen in functie van uw voorkeuren.
 • 3. Voorzichtigheid

  Een uitgebalanceerd verzekeringspakket? Dat vraagt nauwgezette research. We wegen de pro’s en contra’s af, schatten de situatie in en nemen op die manier de gepaste beslissingen samen met u. ALLIA geeft u als klant ook een groter inzicht in risicobeheer. Via workshops en seminaries maken we van u een kritische en proactieve gesprekspartner.
 • 4. Reputatie

  Onze structuur is transparant en onze afspraken glashelder. Wij spelen open kaart en verwachten van u hetzelfde. Open communicatie vormt  immers de basis voor een vruchtbare samenwerking op lange termijn. Onze reputatie? De vele tevreden klanten zijn onze beste referentie.
 • 5. Service

  ALLIA biedt een betrouwbare service; snel en efficiënt. Voor ons is snelheid geen bedreiging voor de kwaliteit van de service. We nemen uw dossier vlot in handen, vanaf de eerste minuut. Een snel afgehandelde zaak is voordelig voor alle betrokken partijen. En dat is precies waar wij naar streven.
 • 6. Correcte prijs

  Wij stellen twee vragen centraal. Kunnen we u beter verzekeren voor hetzelfde bedrag? Kunnen we u even goed verzekeren voor minder? Onze schaalgrootte en onafhankelijkheid stelt ons in staat om uiterst scherpe prijzen te onderhandelen. We vermijden overbodige kosten, scannen de markt naar de beste voorwaarden en sturen bij indien nodig. Zo bieden we een constante prijs-kwaliteitgarantie.
 • 7. Persoonlijke betrokkenheid

  Het ALLIA-team bestaat uit de juiste mensen op de juiste plaats. Persoonlijke ontwikkeling en training is een van onze hoekstenen. Onze ambitieuze professionals zoeken onophoudelijk naar onbenutte kansen die uw risico’s nog beter dekken. De verzekeringswereld staat immers niet stil. En wij beschouwen het onze taak om u wegwijs te maken én te houden.

Nieuws

 • jan04
  AlliA, de tweede grootste Belgische onafhankelijke makelaar, neemt de makelaarsgroep Assumax gevestigd in Waasmunster over.
  AlliA verwelkomt hiermee 35 nieuwe medewerkers en verstevigt daarmee significant haar positie op de bedrijvenmarkt.
 • okt22

  AlliA, de tweede grootste onafhankelijke Belgische verzekeringsmakelaar neemt de makelaarsgroep VHS uit Zonhoven over.  AlliA breidt zo uit met 50 personeelsleden en versterkt haar positie op de bedrijvenmarkt gevoelig.

 • mei07

  De verplichte verzekering decenale aansprakelijkheid en borgstellingen.