Over AlliA


Uw atypische verzekeringsmakelaar

AlliA is een verzekeringsmakelaar voor ondernemingen, bestuurders en zelfstandigen. We bieden uitgebalanceerde verzekeringspakketten, zowel nationaal als internationaal. Onze onderscheidende kracht? Een totaal onafhankelijk verzekeringsadvies dankzij samenwerkingen met tal van verzekeringsmaatschappijen. Marktonderzoek vormt de basis van uw verzekeringspakket, dat volledig afgestemd is op uw situatie. AlliA is momenteel de tweedegrootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar in België.

Onze sterktes? Service, innovatie en onze mensen

U wilt natuurlijk een efficiënte afhandeling van uw claims en een optimaal beheer van uw polis. Wij kunnen u dit garanderen dankzij de nieuwste communicatietools. Ook onze medewerkers zetten zich elke dag in om uw belangen te verdedigen. We zorgen ervoor dat iedereen op de juiste plaats zit en kan uitblinken in wat hij of zij doet. Dat maakt een wereld van verschil.

De AlliA-hoeksteen, dat bent u!

Als verzekeringsmakelaar focussen we op de essentie: de klant. We geloven dat persoonlijke relaties essentieel zijn voor een goede service, ook in tijden van e-commerce. De huidige mentaliteit in de verzekeringswereld is niet die van AlliA. Wij kleuren met veel plezier buiten de lijntjes in het voordeel van de klant. Ongewoon? Inderdaad! Maar vooral heel efficiënt.